461
Bred skaft rund briljant moissanite kabal forlovelsesring 3 karat 14k gult gull (fg/vs) produktbilde
10/03/2019
Bare elsker denne ringen! Fra den fantastiske glansen til steinen til den nydelige innstillingen (de passer perfekt sammen, akkurat den rette balansen), kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Jeg til og med...Les merBare elsker denne ringen! Fra den fantastiske glansen til steinen til den nydelige innstillingen (de passer perfekt sammen, akkurat den rette balansen), kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Jeg fikk til og med tilpasset dimensjonering og rask levering. Steinen er så hvit, ren og glitrende, den tåler den fineste diamantkvaliteten. Hvis noe, ser det mye penere ut enn de fleste diamanter. Steinen er godt satt, og innstillingen betydelig og grasiøs på samme tid. Jeg er en kunde for livet! God kundeservice og utmerket kvalitet og priser. Takk skal du ha!! :-)
Anonym
Antik puteskåret Moissanite (HI) forlovelsesring med blå safir 1-3/4 karat TGW 14 k hvitt gull Produktbilde
09/21/2019
Så vakker ring! Rask levering, ankommer på lovet dato. Kjøpt som forlovelsesringen min, vil jeg også kjøpe et band for å komplimentere det fra Kobelli. Herlig...Les merSå vakker ring! Rask levering, ankommer på lovet dato. Kjøpt som forlovelsesringen min, vil jeg også kjøpe et band for å komplimentere det fra Kobelli. Fantastisk selskap!!!!Brenda VBHudsonville, MI
Brenda V.
Moissanite and Lab Grown Diamond Halo Engagement Ring 1 1/3 CTW 14k hvitt gull (HI/VS, DEF/VS) Produktbilde
09/16/2019
Jeg elsker opplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og ringen min kom før skjema. Den ble levert UPS 2-dagers luft og signatur kreves for levering, den...Les merJeg elsker opplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og ringen min kom før skjema. Den ble levert UPS 2-dagers luft og signatur kreves for levering, den var godt pakket, og 2 separate ringbokser siden jeg også bestilte ringvakter. Jeg må si at jeg var litt nervøs for at mannen min bestilte på nettet og ikke fikk se moissanite personlig. Da jeg åpnet boksen var "hun" alt. Elsker, elsker, elsker ringen min og mannen min litt mer for en så vakker gave 😊
Tasha
KundebildeKundebildeKundebilde
Moissanite and Lab Grown Diamond Halo Engagement Ring 1 1/3 CTW 14k hvitt gull (HI/VS, DEF/VS) Produktbilde
09/16/2019
Jeg elsker opplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og ringen min kom før skjema. Den ble levert UPS 2-dagers luft og signatur kreves for levering, den...Les merJeg elsker opplevelsen med Kobelli, de holdt kontakten og ringen min kom før skjema. Den ble levert UPS 2-dagers luft og signatur kreves for levering, den var godt pakket, og 2 separate ringbokser siden jeg også bestilte ringvakter. Jeg må si at jeg var litt nervøs for at mannen min bestilte på nettet og ikke fikk se moissanite personlig. Da jeg åpnet boksen var "hun" alt. Elsker, elsker, elsker ringen min og mannen min litt mer for en så vakker gave 😊
Tasha
KundebildeKundebildeKundebilde
Art Deco Marquise Blue Safir & Diamond Brudesett 1 1/3 CTW i 14k tofarget gull Produktbilde
09/06/2019
Helt fantastisk stykke. Størrelsen er også perfekt. God kundeservice og frakt. Absolutt anbefale.
Angela L.
Antik Moissanite forlovelsesring med diamant 1 1/2 CTW 14 k hvitt gull Produktbilde
08/31/2019
Jeg kan ikke uttrykke hvor fantastisk opplevelsen min var!!! Jeg var veldig forsiktig med å bestille fordi jeg bestilte på nettet og jeg ville ikke bruke pengene mine på en hvilken som helst ring eller bare en annen...Les merJeg kan ikke uttrykke hvor fantastisk opplevelsen min var!!! Jeg var veldig forsiktig med å bestille fordi jeg bestilte på nettet og jeg ville ikke bruke pengene mine på en hvilken som helst ring eller bare et annet smykkenettsted/-butikk. Det viste seg at Kobelli var det riktige valget. Jeg ringte butikken hele veien fra NJ for å finne ut mer om butikken, ringgarantien, ringdiamant/materiale osv... Jeg hadde på telefonen en herremann ved navn Manny som svarte på alle spørsmålene mine og virkelig hjalp meg og fikk meg til å føle trygghet i kjøpet og påliteligheten til Kobelli. Selvfølgelig var forlovelsen vellykket og min nå forlovede ELSKER absolutt ringen. Jeg er ekstremt glad og fornøyd med hele opplevelsen Kobelli har gitt. Jeg kan være helt langt unna dem på østkysten, (de ligger i CA), men jeg kommer definitivt til å kjøpe fra dem igjen. 5 STJERNER!!! PS det skinner supersterkt og vakkert !!
Armando M.
Baguette og rund diamant bryllupsring 1/2 CTW i 14K hvitt gull produktbilde
08/29/2019
Dette selskapet er en fornøyelse å jobbe med. Rask kommunikasjon og forsendelse. Ringen er av ypperste kvalitet og jeg kunne ikke bedt om en bedre opplevelse eller ring!
Amiee
Kundebilde
Moissanite and Lab Grown Diamond Halo Engagement Ring 1 1/3 CTW 14k hvitt gull (HI/VS, DEF/VS) Produktbilde
08/22/2019
Beste opplevelsen noensinne! Utvelgelsesprosessen, online bestilling og sporing var feilfri, akkurat som ringen. Jeg er en fan for livet!
Tim O.
5 1/2 karat tw 3-steins smaragd moissanite forlovelsesring produktbilde
08/16/2019
Jeg er så fornøyd med ringen min. Jeg får så mange komplimenter. Ringen er laget veldig bra, jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste. Ringen ser akkurat ut som bildene om ikke bedre personlig....Les merJeg er så fornøyd med ringen min. Jeg får så mange komplimenter. Ringen er laget veldig bra, jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste. Ringen ser akkurat ut som bildene om ikke bedre personlig. Som den andre anmeldelsen, har min moissanite ingen gul fargetone også; bare perfekt. Veldig fornøyd! Takk Kobelli!!
Jenet T.
Moissanite and Lab Grown Diamond Engagement Ring 2 1/10 CTW 14k gult gull (HI/VS, DEF/VS) Produktbilde
08/08/2019
Ringen er godt satt sammen den er liten skalaen på ringen er liten og midtsteinen er den største delen av ringen den er også veldig lett i vekt, men ganske elegant jeg...Les merRingen er godt satt sammen den er liten skalaen på ringen er liten og midtsteinen er den største delen av ringen den er også veldig lett i vekt, men ganske elegant. Jeg bytter ringen min bare fordi det ikke var en katedral innstilling jeg trodde det var da jeg så på bildene. Innstillingen kalles en tulipaninnstilling, så den står ikke på hånden din, men totalt sett var ringen glitrende og veldig pen.
Lisa S.
Kobelli menn
07/31/2019
Ringer jeg har kjøpt til kone (forlovelses- og giftering) så vel som mitt eget band er vakrere enn jeg kunne ha forventet. Arbeidet med kundeservice var kjapt og...Les merRinger jeg har kjøpt til kone (forlovelses- og giftering) så vel som mitt eget band er vakrere enn jeg kunne ha forventet. Arbeidet med kundeservice var raskt og profesjonelt/vennlig. Prispunktet var uslåelig etter min mening. Jeg anbefaler kobelli til alle.
Zachary l.
Multi Diamond rektangulær ramme bruderinger sett 2 1/2 CTW i 14k hvitt gull Produktbilde
07/30/2019
Flott for meg fordi jeg har lange fingre
driscol d.
Puteskåret Moissanite forlovelsesring med diamant 1 1/3 CTW 14k hvitt gull Produktbilde
07/27/2019
Min generelle erfaring med Kobelli.com er ENESTÅENDE! Jeg kunne virkelig ikke vært mer begeistret for forlovelsesringen min. Jeg er helt forelsket i denne ringen, formen størrelsen og...Les merMin generelle erfaring med Kobelli.com er ENESTÅENDE! Jeg kunne virkelig ikke vært mer begeistret for forlovelsesringen min. Jeg er helt forelsket i denne ringen, formen størrelsen og fargen! Det er den perfekte ringen etter min mening, så vel som kundeservicen! Ingen bilder yter denne ringen rettferdighet, men her er noen av mine! Tusen takk mye Kobelli!!!!!!- Forelsket for alltid
Russell D.
KundebildeKundebilde
5 1/2 karat tw 3-steins smaragd moissanite forlovelsesring produktbilde
07/22/2019
Kvaliteten på denne ringen er virkelig fantastisk, og Moissanite var også fantastisk, det var ingen gul fargetone til den selv om den er H/I-farge Moissanite. Ringeinnstillingen er...Les merKvaliteten på denne ringen er virkelig fantastisk, og Moissanite var også fantastisk, det var ingen gul fargetone til den selv om den er H/I-farge Moissanite. Ringinnstillingen er betydelig og ikke billig på noen måte. Dette var mitt første kjøp med Kobelli, og de har en kunde for livet.
tatyana f.
Prinsessekuttet diamantbrudesett 1 5/8 karat (ctw) i 14 k hvitt gull Produktbilde
07/19/2019
Dette ringsettet er vakkert og jeg er så forelsket i det. Veldig glad!
Tena
KundebildeKundebildeKundebilde
Nesten fargeløs (FG) Moissanite med diamant og blå safir bryllupsringer sett 1 3/4 karat TW i 14 k hvitt gull (2-delt sett) Produktbilde
07/19/2019
Mannen min kjøpte meg et nytt bryllupssett, og han visste at jeg ville ha noe med et snev av blått, bare for en ekstra pizza! Denne ringen er vakker i person. Det ser litt ille ut...Les merMannen min kjøpte meg et nytt bryllupssett, og han visste at jeg ville ha noe med et snev av blått, bare for en ekstra pizza! Denne ringen er vakker i person. Det ser imidlertid litt utenfor med bare ett band. Vakkert, men vi planlegger å kjøpe et annet band for å jevne ut det! Nydelig skjønt.
Ashlea
Kundebilde
Laboratoriedyrket diamant 5-steins bryllupsbånd 1 ctw 14k rosa gull (def/vs) produktbilde
07/18/2019
Jeg elsker denne ringen. Det er helt nydelig.
dolores m.
Laget rød rubin kabalring med 6 stifter 5 1/2 karat 14k gult gull produktbilde
07/17/2019
Det er slående, jeg elsker de seks pinnene, og jeg var fornøyd med hvor raskt den ble sendt.
Caitlin L.
3,1 karat rund moissanite ring 14 karat gull produktbilde
07/16/2019
Forloveden min var fornøyd med denne ringen. For 40 år siden kjøpte jeg en 3,1 karat gul diamant for ca 50 ganger så mye som denne ringen, og jeg synes denne ringen holder seg VELDIG fint....Les merForloveden min var fornøyd med denne ringen. For 40 år siden kjøpte jeg en 3,1 karat gul diamant for ca 50 ganger så mye som denne ringen, og jeg synes denne ringen holder seg VELDIG fint. Den høye brytningsindeksen til Moissanite er virkelig imponerende... og omgivelsene er nydelige. Så langt har hun holdt mamma rundt steinen, og alle (ikke urimelig) antar bare at det er en diamant...
CE
Pute Brilliant Moissanite og Diamond Halo Bryllupsringer sett 2 3/8 CTW 14k hvitt gull Produktbilde
07/12/2019
Ja! Denne opplevelsen med Kobelli var så god som den blir. Jeg bestilte et nytt brudesett på grunn av den dårlige konstruksjonen til mitt forrige sett. Etter å ha undersøkt, snublet jeg over Kobelli...Les merJa! Denne opplevelsen med Kobelli var så god som den blir. Jeg bestilte et nytt brudesett på grunn av den dårlige konstruksjonen til mitt forrige sett. Etter å ha undersøkt, snublet jeg over Kobelli og bestemte meg for å bestille mitt nye brudesett. Til å begynne med var jeg skeptisk og hadde noen spørsmål. Jeg la ut spørsmål gjennom Kobellis chat på nettet og syntes at Manny og Louise var ekstremt hjelpsomme. Etter at de første spørsmålene ble besvart, bestilte jeg mitt nye brudesett, Cushion Brilliant Moissanite Diamond Halo Wedding Ring Set i hvitt gull. Da jeg mottok ringsettet, skjønte jeg at størrelsen var av. Min feil! Jeg tok kontakt med Kobelli og pratet med Manny for å se om jeg kunne returnere ringer for å endre størrelse. Manny ga meg trinnene for å returnere, og inkluderte den forespurte størrelsen på bestillingssiden siden den ikke var oppført som et alternativ. Dessuten bestemte jeg meg for at jeg ville ha en oval setting. Pengene mine ble refundert, og jeg bestilte umiddelbart Oval Halo Diamond Bridal-settet. Vel, i dag, 2. juli, mottok jeg brudesettet mitt, og jeg er SUPER FORNØYD! ! ! Jeg kan ikke understreke hvordan hele denne online kjøpsopplevelsen har vært helt fantastisk. Mannen min er også imponert over det jeg valgte denne gangen:) Jeg vil ikke slutte å lovsynge Kobelli og det imponerende utførelse. Jeg kommer garantert til å kjøpe andre varer
Gwendolyn M.
Laboratoriedyrket diamant-hakk skyggebryllupsbånd 1/8 ctw 14k gult gull (def/vs) produktbilde
07/10/2019
Mannen min kjøpte ikke forlovelsesringen min fra Kobelli, men jeg var glad for å finne at denne ringen med hakk passet perfekt til min tilpassede ballerina-ring. Ved 1/8 CTW er diamantene...Les merMannen min kjøpte ikke forlovelsesringen min fra Kobelli, men jeg var glad for å finne at denne ringen med hakk passet perfekt til min tilpassede ballerina-ring. Ved 1/8 CTW er diamantene små. Alt for liten til å vurdere kvaliteten deres uten en lupe. Imidlertid er de hvite og skiller seg ut mot 14k gullbåndet. Det viktigste er at de er glitrende når det gjelder og holder seg mot glorien på forlovelsesringen min. Selve ringen er solid fordi den ikke er lett å bøye, men den forblir fortsatt delikat, tynn og lett. Hvis du er ute etter noe blingy og betydelig, fortsett å lete. Men hvis du er interessert i å få en delikat ring for å komplementere en allerede dramatisk forlovelsesring, eller hvis du setter pris på en mer minimalistisk stil, er dette noe for deg. Den eneste måten jeg tror denne ringen kan forbedres på, er hvis toppen av hakket, som vender på samme måte som diamantene, var forsenket litt. Jeg kan få dette gjort av en lokal gullsmed på et tidspunkt for litt mer tilgivelse når fingrene mine hovner opp.
tro o.
2,8 karat for alltid en moissanitt ring & diamanthode halo 14k gull produktbilde
06/26/2019
Jeg fridde den 23.06.19 med denne ringen til et overveldende JA!! Det er rett og slett fantastisk. Oppmerksomhet på detaljer er forbløffende. Ingenting annet enn positive ting å si om Kobelli. Hvis du...Les merJeg fridde den 23.06.19 med denne ringen til et overveldende JA!! Det er rett og slett fantastisk. Oppmerksomhet på detaljer er forbløffende. Ingenting annet enn positive ting å si om Kobelli. Hvis du vil ha "wow"-faktoren, bør denne ringen vurderes!
Tsjad
Moissanite evighetsring, størrelse 9,5 og 10 produktbilde
06/25/2019
Første gang jeg bestilte var jeg skeptisk (da vi alle vanligvis har å gjøre med en ny gullsmed). La oss bare si.....FANTASTISK! God opplevelse fra bestilling til frakt til mottak av...Les merFørste gang jeg bestilte var jeg skeptisk (da vi alle vanligvis har å gjøre med en ny gullsmed). La oss bare si.....FANTASTISK! Stor opplevelse fra bestilling til frakt til mottak av et så utrolig stykke! Smilet på min kones ansikt var uvurderlig! Takk Manny og ansatte for alt! Vi har nettopp bestilt vårt andre stykke og igjen.....Manny gikk utover for å hjelpe oss og respektere oss og bidra til at min kone fikk akkurat det hun ville! Ikke gidder å handle noe annet sted! Pris, kvalitet og service......utrolig! Vi kommer tilbake! J. Peltier
Jeffrey P.
Oval Moissanite forlovelsesring med Halo Diamond 2 1/3 CTW 14k hvitt gull Produktbilde
06/23/2019
Forloveden min kjøpte denne ringen til meg, og han fortalte meg at han var skeptisk til å bestille den på nettet, men herregud, denne ringen er så vakker. Jeg har hatt på meg i snart tre måneder nå...Les merForloveden min kjøpte denne ringen til meg, og han fortalte meg at han var skeptisk til å bestille den på nettet, men herregud, denne ringen er så vakker. Jeg har brukt den i nesten tre måneder nå, og den er like vakker som dag én! Flott jobbet Kobelli!
Tiffany R.
Kundebilde
Oval Moissanite 6-stifts Solitaire Forlovelsesring 7/8 karat i 14k hvitt gull Produktbilde
06/11/2019
Dette selskapet er fantastisk! Manny er så hjelpsom! Rask levering og de sørger for at alle dine behov blir oppfylt og at du er en fornøyd kunde! Ringen min er NØKKEL! Jeg elsker det for en...Les merDette selskapet er fantastisk! Manny er så hjelpsom! Rask levering og de sørger for at alle dine behov blir oppfylt og at du er en fornøyd kunde! Ringen min er NØKKEL! Jeg elsker den til en 2. forlovelsesring i hvitt gull 💍! Jeg kommer definitivt til å kjøpe flere varer fra Kobelli!✅✅✅Tusen takk 😊
Dronning B.
Oval Moissanite 6-stifts Solitaire Forlovelsesring 7/8 karat i 14k hvitt gull Produktbilde
06/11/2019
Dette selskapet er fantastisk! Manny er så hjelpsom! Rask levering og de sørger for at alle dine behov blir oppfylt og at du er en fornøyd kunde! Ringen min er NØKKEL! Jeg elsker det for en...Les merDette selskapet er fantastisk! Manny er så hjelpsom! Rask levering og de sørger for at alle dine behov blir oppfylt og at du er en fornøyd kunde! Ringen min er NØKKEL! Jeg elsker den til en 2. forlovelsesring i hvitt gull 💍! Jeg kommer definitivt til å kjøpe flere varer fra Kobelli!✅✅✅Tusen takk 😊
Dronning B.
Diamantforlovelsesring og bryllupsringsett 2 5/8 karat (ctw) i 14K hvitt gull Produktbilde
06/05/2019
Elsker det 🥰. Hun elsker det så mye at jeg ikke klarer å holde henne unna meg.
Gregory g.
Radiant Forever One Moissanite DEF og Diamond Square Shank Trellis 3-delt bruderinger sett 1 4/5 TCW 14k hvitt gull Produktbilde
05/30/2019
Jeg har bare hatt ringen min i noen uker, så det er ikke en lang tids anmeldelse, men jeg er forelsket så langt. Det var en gave fra meg til meg selv! Kunne ikke vært lykkeligere. Og jeg fikk en mye bedre pris...Les merJeg har bare hatt ringen min i noen uker, så det er ikke en lang tids anmeldelse, men jeg er forelsket så langt. Det var en gave fra meg til meg selv! Kunne ikke vært lykkeligere. Og jeg fikk en mye bedre pris ved å kjøpe gjennom nettstedet enn andre steder
Stephanie E.
5 1/2 karat tw 3-steins smaragd moissanite forlovelsesring produktbilde
05/23/2019
For en perle! Jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe forlovelsesringen min på nettet og ikke ha sett ringen før kjøpet, men med Kobellis returrett var jeg trygg på kjøpet mitt....Les merFor en perle! Jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe forlovelsesringen min på nettet og ikke ha sett ringen før kjøpet, men med Kobellis returpolicy var jeg trygg på kjøpet. Søsteren min har hatt en moissanite de siste 6 årene, og den skinner og glitrer på samme måte som den dagen hun kjøpte den, så jeg bestemte meg også for å gå for en moissanite. Jeg søkte i en måned, det så ut til å finne det perfekte smaragdsnittet. Jeg var ikke spesielt ute etter en 5 karat, men da jeg så denne ringen visste jeg at søket mitt var avsluttet. Da jeg mottok den bare 3 dager etter at jeg kjøpte den, visste jeg at det var en keeper. Min mann og jeg bestemte oss for å velge våre egne ringer, og da han så denne elsket han den. Jeg bare digger det!! Mens jeg sitter og skriver, gjør håret mitt...beundrer jeg ringen min. Jeg har bare brukt den de siste 3 ukene og jeg har allerede fått et halvt dusin komplimenter; en person fortalte meg at ringen min blendet ham :) Jeg er så glad og fornøyd med kjøpet mitt. Søsteren min så ringen min og hun sa: "Jeg får en moissanite." Jeg gleder meg til å kjøpe mer fra Kobelli's!
Jenet
KundebildeKundebilde
12315